Mesopeel

De Mesopeels van Mesoestetic® gaan namelijk tot in de lederhuid waar andere peelings slechts de hoornlaag bereiken.

De Mesopeels van Mesoestetic® zijn gespecialiseerd in:
anti-aging, pigmentatieproblemen, acné, couperose en rosacea, striemen, littekens…

De peeling behandeling is een eenvoudige en doeltreffende – doch delicate, techniek. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid alsook van de diepere huidlaag. Hierdoor ontstaat een verdikking van de huid, een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, een melanineregulatie en een vasculaire stimulatie.

Met andere woorden door deze behandeling verbetert u niet alleen het uitzicht van de huid maar wordt ook de huidvernieuwing- en verjonging gestimuleerd. Deze behandelingen zijn aangewezen bij acnehuiden, huidverslapping, mimische en andere rimpels, striemen, littekens, huidvlekken en alle huidimperfecties in het algemeen. 

mesopeels.png

Voorbereiding

Het is belangrijk om in de weken voorafgaand om een chemische peeling de huid op een milde wijze voor te bereiden op deze behandeling. Kom daarom gerust langs bij ons in de salon voor een gratis consult om advies te krijgen over de geschikte voorbereidende thuisproducten voor uw huid.

Nutrition TrackingKuren: 5 + 1 gratis actie

Bij Zoëina Beauty gaan we voor het hoogst mogelijke resultaat. Dit behaalt u door 5 tot 6 behandelingen met een chemische peeling te ondergaan, met tussenpozen variërend van 15 dagen tot 3 à 4 weken afhankelijk van uw huidtype en huidconditie. Hiervoor hebben wij de speciale actie: 5 + 1 gratis actie! 
U betaalt voor 5 behandelingen en krijgt de 6e van ons gratis.

Afspraak maken

U kunt een peeling behandeling boeken via onze online agenda.